2. szintű Hatha Jóga Oktató Képzés


Yoga Alliance RYT 500 - vezető jóga oktató tanfolyam

Ha már van egy jógaoktatói diplomád, de szeretnél tovább tanulni, ez a tanfolyam kiváló lehetőségeket nyújt számodra. A tanulás soha nem ér véget a jógában. Oktatói képességeinket, tudásunkat, tapasztalatainkat folyamatosan fejleszteni kell. Ehhez nyújtunk teret ezen a tanfolyamon.

A tanfolyam két féléves képzésből, összesen 10 hétvégéből és két 5 napos táborból áll, amely 260 jelenléti órát tesz ki. A tanfolyam részét képezi összesen 60 óra nem kontakt óraszám, amely az önálló gyakorlást és a hospitálást, valamint az egyéb feladatok elvégzését foglalja magában. Így a teljes tanfolyam ideje 320 óra.

A két félév külön - külön is elvégezhető és az alábbi három választható modulból kell kettőt kiválasztani:

A félévek részletes leírását a félévek címeire klikkelve nyithatod meg.

A tanfolyam félévei felcserélhetők, ez lehetőséget ad arra, hogy rugalmasabban és könnyebben tudja valaki beosztani tanulmányainak ütemezését.

A tanfolyami félévek után külön okleveleket állítunk ki. A két félév együttes elvégzése után pedig kiállítjuk a Yoga Alliance RYT 500 végzettségről szóló diplomát, amelyet a világon mindenhol elfogadnak.

Jelentkezési feltételek:
- Ennek a tanfolyamnak mindkét félévére már végzett oktatók jelentkezését várjuk.
(jelentkezéskor kérjük a diploma másolatát benyújtani, amely alapján döntünk a felvételről.)
- Jóga önéletrajz
- Mindezek benyújtása alól mentesül az, aki Purnam 1. szintű Hatha Jóga Oktató képzést és Haladó Jóga Alaptanfolyamot végzett.

A tanfolyam díja:
A teljes tanfolyam, ha valaki egyszerre fizeti be a két félévet együtt 325.000 Ft, amely magában foglalja a táborok díjait, a vizsgadíjakat és a hospitálások költségét is a Purnamban.

A félévek külön 172.000 Ft-ba kerülnek, amely szintén magában foglalja az adott félévhez tartozó tábor díjait, a vizsgadíjakat és a hospitálások költségét is a Purnamban

A végzős hallgatók a Purnam Jóga Oktató Akadémia kétnyelvű diplomáját kapják, amelyen a Yoga Alliance RYT 500 vezető oktatói védjegye szerepel.

A tanfolyamot vezeti:
Bálint János - Yoga Alliance ERYT 500 - vezető jógaoktató képző tanár, Mozgásterapeuta, a Semmelweis Egyetem Sporttudományi Karának jóga tanára, a Holisztikus Oktatási központ Alternatív Mozgás és Masszázsteraputa képzésének jóga oktatója, a Purnam yoga és selfness központ alapítója és vezetője, 25 éves jóga és 12 éves jóga oktatói, valamint több száz óra jóga terápiás tapasztalattal.


 
 
Purnam Jógaoktató Akadémia
tel: 0620-3573823, e-mail: yoga@purnam.hu