2. szintű Hatha Jóga Oktató Képzés


Yoga Alliance RYT 500 - vezető jóga oktató tanfolyam

Ha már van egy jógaoktatói diplomád, de szeretnél tovább tanulni, ez a tanfolyam kiváló lehetőségeket nyújt számodra. A tanulás soha nem ér véget a jógában. Oktatói képességeinket, tudásunkat, tapasztalatainkat folyamatosan fejleszteni kell. Ehhez nyújtunk teret ezen a tanfolyamon.

A tanfolyam két féléves képzésből, összesen 10 hétvégéből és két 5 napos táborból áll, amely 260 jelenléti órát tesz ki. A tanfolyam részét képezi összesen 60 óra nem kontakt óraszám, amely az önálló gyakorlást és a hospitálást, valamint az egyéb feladatok elvégzését foglalja magában. Így a teljes tanfolyam ideje 320 óra.

A két félév külön - külön is elvégezhető és az alábbi három választható modulból kell kettőt kiválasztani:

A félévek részletes leírását a félévek címeire klikkelve nyithatod meg.

A tanfolyam félévei felcserélhetők, ez lehetőséget ad arra, hogy rugalmasabban és könnyebben tudja valaki beosztani tanulmányainak ütemezését.

A tanfolyami félévek után külön okleveleket állítunk ki. A két félév együttes elvégzése után pedig kiállítjuk a Yoga Alliance RYT 500 végzettségről szóló diplomát, amelyet a világon mindenhol elfogadnak.

Jelentkezési feltételek:
- Ennek a tanfolyamnak mindkét félévére már végzett oktatók jelentkezését várjuk.
(jelentkezéskor kérjük a diploma másolatát benyújtani, amely alapján döntünk a felvételről.)
- Jóga önéletrajz
- Mindezek benyújtása alól mentesül az, aki Purnam 1. szintű Hatha Jóga Oktató képzést és Haladó Jóga Alaptanfolyamot végzett.

A tanfolyam díja:
A teljes tanfolyam, ha valaki egyszerre fizeti be a két félévet együtt 325.000 Ft, amely magában foglalja a táborok díjait, a vizsgadíjakat és a hospitálások költségét is a Purnamban.

A félévek külön 172.000 Ft-ba kerülnek, amely szintén magában foglalja az adott félévhez tartozó tábor díjait, a vizsgadíjakat és a hospitálások költségét is a Purnamban

A végzős hallgatók a Purnam Jóga Oktató Akadémia kétnyelvű diplomáját kapják, amelyen a Yoga Alliance RYT 500 vezető oktatói védjegye szerepel.

A tanfolyamot vezeti:
Bálint János - Yoga Alliance ERYT 500 - vezető jógaoktató képző tanár, Mozgásterapeuta, a Semmelweis Egyetem Sporttudományi Karának jóga tanára, a Holisztikus Oktatási központ Alternatív Mozgás és Masszázsteraputa képzésének jóga oktatója, a Purnam yoga és selfness központ alapítója és vezetője, 25 éves jóga és 12 éves jóga oktatói, valamint több száz óra jóga terápiás tapasztalattal.


 
 
Purnam Jógaoktató Akadémia
1147. Bp. Öv utca 140. tel: 0620-3573823, e-mail: yoga@purnam.hu