Hétvégi Jóga Alaptanfolyam


Szeretnél megismerkedni a jóga mélységeivel? Szeretnél a gyakorlatokról és a jóga elméleti hátteréről többet tudni? Ez a tanfolyam segít ebben. A Jóga Alaptanfolyam a személyes fejlődés érdekében indul, hogy megszilárdítsuk a jóga gyakorlatok és a szellemi fejlődés alapjait.

A tanfolyam hossza: 5 hétvége és egy 5 napos tábor.

A Jóga Alaptanfolyamon a testgyakorlatok és a légzőgyakorlatok, a jóga története, kultúrája, filozófiája, a jóga anatómia és a relaxáció játsszák a főszerepet. 
Kiváló lehetőség a felkészülésre azoknak, akik részt szeretnének venni az 1. szintű Hatha Jóga Oktatóképzésen.

Tovább>>


 

 Jóga Alaptanfolyam Távoktatásban

Ha nincs módód arra, hogy hétvégi képzésekre járj a lakóhelyed, vagy az időbeosztásod miatt, akkor várunk szeretettel a Távoktatási programunkban.

Tovább>>

 

 

Haladó Hétvégi Jóga Tanfolyam


A tanfolyam 5 hétvége és egy 5 napos tábor - összesen 120 jelenléti óra (azaz a tanárokkal), + 20 óra kötelező önálló gyakorlás. Ennek 70%-a gyakorlat. Ez a tanfolyam önmagában is végezhető a saját fejlődés érdekében is, nem kell feltétlenül az oktatói pályára készülni. A tanfolyam menetét a résztvevők képességeihez és lehetőségeihez igazítva olyan programot állítunk össze, amely a lehető legnagyobb fejlődést eredményezi a fizikai gyakorlatokban és a meditációban, valamint az önismeret területén.

Azok jelentkezését várjuk, akik már legalább 2 éve rendszeresen gyakorolnak, vagy részt vettek valamilyen jóga oktatóképzésen. A tanfolyam a személyes fejlődésben kívánja előre segíteni a résztvevőket mind a fizikai, mind a szellemi síkon.
Már lehet rá lehet jelentkezni.

Tovább>>

 

 
 
Purnam Jógaoktató Akadémia
tel: 0620-3573823, e-mail: yoga@purnam.hu